Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy LoL powoli upada?

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie czy kultowa gra jaką jest lol, powoli podzieli los minecrafta?

Ludzie zaczną zapominać, narzekać aż wreszcie riot zamknie serwery ?

Czy to raczej nie ma szans upaść bo za dużo na tym zarabiają zarobili, i nie zniknie kura znoszące złote jajka?

jak to jest, pytam o ludzi wtajemniczonych śledzących historie firmy i lola

Opublikowano

Szczerze to wątpie aby w najbliższych latach LoL upadł... Po czym wywnioskowałeś że on upada? Nadal na serwerach LoL'a przesiaduje wielka liczba osób.

Opublikowano

Lol nie upadnie tak szybko, na pewno nie w przeciągu następnych 3-4 lat. Ciągle ludzie chętnie oglądają, grają, zainteresowanie esportowymi eventami jest co raz większe.

Opublikowano

lol jest za bardzo nahajpowany zeby upasc od tak nagle

Opublikowano

nie, nie upada

jest za wielki hype na moby i lola 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Widzę że lol narazie pobija nawet dota, nie rozumiem dlaczego tak się dzieje ?

Ja bym zobaczyl pule nagrod w Docie w najblizszym majorze. Chora suma, LoL nigdy takiej nie bedzie mial.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Zainteresowanie lolem teraz jest znacznie mniejsze niż rok temu, szczególnie w polsce, być może niektórym lol już się znudził ale raczej prędko nie upadnie. 

Opublikowano

Ja bym zobaczyl pule nagrod w Docie w najblizszym majorze. Chora suma, LoL nigdy takiej nie bedzie mial.

Powiem tak c***a sie znasz na hajsie na turnieje. W docie hajs masz tylko z tego glownego turnieju od doty, w lolu inaczej to wyglada bo jest wiele turniei na ktorych mozna hajs wygrac np na jakis eventach i moge go wygrac nie profesjonalne druzyny z lcs. A na ilu eventach typu pga jest turniej doty :* . Wracajac do pytania lol sie rozwija, coraz wiecej graczy nie ma szans na upadek. 

edit

W skrocie wyglada to tak jak jestes najlepszy w dote to warto w to grac jesli nie to lol lepszy bo masz wiecej mozliwosci rozwoju

Opublikowano

Czyli ta odwieczna walka dota vs lol rozwiązana ?? lol ma wszystkiego najwięcej jest lepszy i jest większa szansa stać się pro graczem?

Opublikowano

Czyli ta odwieczna walka dota vs lol rozwiązana ?? lol ma wszystkiego najwięcej jest lepszy i jest większa szansa stać się pro graczem?

Tak. W docie musisz mieć dosyć duzego skilla a w lolu mozesz odpalić skrypty i mieć challa w tydzień.

Opublikowano

Tak. W docie musisz mieć dosyć duzego skilla a w lolu mozesz odpalić skrypty i mieć challa w tydzień.

To odpal i wbij, czekam na jakieś sensowne dowody, np. link do konta z opgg w tydzień do challa.

Opublikowano

Tak powoli ale upada.

Czarny ekran podczas loading screenów, przez co ludzie nie mogą wejść do gry przez 15/20 minut czasami nawet cały mecz.

Bugi clienta przez co czasami nawet pół dnia nie można grać.

http://screenshot.sh/ouC3VO6ogBm02

Kiedyś ludzie się wkurwią i przejdą masowo grać w coś innego + chmara cziterów.

Dzisiaj 2 mecze czarny ekran i nic nie można zrobić kara 5 meczy po 20 minut priorytetu za błędy riotu ;)

To właśnie spowoduje kiedyś masowe odejście graczy.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie wiem ale mam dziwne wrażenie że hots zrobi furrorę...

tzn.

Blizz wydał warcrafta, od niego powstala dota, od doty lol itp i znów blizz z swoim mobem... jak by historia zatoczyla kolo ii....

Opublikowano

Dota ma ogromne pule..., ale jest mniej popularna.. chociażby w europie... lol tak czy owak pobije.. i ma hajp od dawna tym bardziej od 2-3 lat

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ale tak, Riot firma niepewna, nahapią się jak minecraft sprzedadza zjebia gre albo zamkna ...

Valve jednak znana i jest pewność że ta dota na bank nie padnie...

Hots blizard,,, to od niego powstaly gry moba wiec mysle ze to pretendent do zwyciestwa... mimo ze teraz malo popularny

Ale swoją drogą uważam że to kwetia czasu gdy dota bedzie na czele... Valve

Opublikowano

­Ja widzę coraz więcej ludzi, którzy interesują się tą grą, zaczynają w nią grać, etc. Także nie wydaje mi się, żeby to miało być zaraz pokroju MC, to są dwie różne gry i wydaje mi się, że LOL tak szybko nie upadnie.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Nie porównuje tych dwóch gier bo one są inne, tylko chodzi o to że mc istnieje łądnych pare lat, zarobili kase, i sprzedali, a teraz ci nowi to psują, to samo moze byc w lolu...

Po za tym lol ssa kase od ludzi nic nie dając

Hots to samo w dodatku ograniczone platnosci nie ma psc itd...

Dota to jedyna gra tego typu ktora pozwala zarobic na gry steam, obstawiac na dota2lounge i w jakis sposob zarabiac...

wiec to mowi samo za siebie, nie wiem tak naprawde co zrobilo furrore w lolu chyba to ze jest banalnie prosta dla tych co zaczynaja mniej rzeczy do ogarniacia... ale co to daje ze pompujesz w to kse zeby miec obrazek i nic z tego nie masz tak naprawde... ew ss na forum jaka masz range

Opublikowano

Dota2 NIGDY nie bedzie najbardziej popularna z jednej prostej przyczyny - strasznie trudno tam zaczac, zeby ogarnac co sie wgle dzieje na ekranie potrzeba ~50-100h. Lol jest zrobiony pod casualowych graczy i dlatego to lol ma wiecej graczy od doty. Co do Valve-uwierz mi, gaben i jego ekipa tez chca nachapac jak najwiecej, spojrz na csa, ciagle nowe operacje skrzynki skiny itp itd. Taka gra jak lol szybko nie upadnie, jest zbyt popularna, no chyba ze riot zrobilby jakis wielki blad (a z tego co wiemy ta firma jest do tego zdolna).

Ja nie gram ani w 1 ani w 2 gre. W lola gralem od patcha zyry i juz mi sie znudzil. Najpierw wbilem na dote rozegralem cos okolo 100h ale atmosfera tam (ruscy) mnie odrzucila, wiec postawilem na produkcje blizzarda i praktycznie od stycznia gram w hotsa ;)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...